برترین ها

تهیه سوپ جو و مرغ آموزش سوپ لعابدار و غلیظ و خوشمزه - برترین ها

--
  • تاریخ : ۷ام آذر ۱۳۹۷
  • موضوع : دسته‌بندی نشده
  • بازدید : 37 views
  • نظرات : دیدگاه‌ها برای تهیه سوپ جو و مرغ آموزش سوپ لعابدار و غلیظ و خوشمزه بسته هستند

تهیه سوپ جو و مرغ آموزش سوپ لعابدار و غلیظ و خوشمزه

تهیه سوپ جو و مرغ

با یه طرز تهیه جدید سوپ چطورید؟🙂
میدونم همتون کدبانوهای محشری هستید ولی یه توضیح کوچولومیدم
این مدل سوپ لعابداره و شل نیست،و میدونم بیشترتون سوپ های غلیظ رو دوست دارید،خودمم اکثر سوپ هایی که درست میکنم غلیظ و لعابدارن،چون هم با شعله کم میپزم و زمان پختشون زیاده هم اینکه جو رو خیلی خوب پخت میکنم که هم لعابدار بشه هم شکلش حفظ بشه…
#سوپ_جو_و_مرغ
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده:دو تکه بزرگ
آب مرغ:دو پیمانه
جو:یک پیمانه
هویج بزرگ مکعبی خورد شده:دو عدد
پیاز درشت:یک عدد
سبزی تازه خورد شده:یک پیمانه
فلفل دلمه ای خلالی:یک عدد
رب:سه قاشق غذاخوری سرپر
زرشک:یک سوم پیمانه
رشته سوپ:به مقدار لازم
ادویه ها:پاپریکا،کاری،پودر آویشن،زردچوبه و کمی ادویه مرغ،نمک

تهیه سوپ جو و مرغ

تهیه سوپ جو و مرغ ,آموزش سوپ لعابدار وغلیظ, طرز تهیه سوپ جو و مرغ, آموزش سوپ جو لعابدار,مواد لازم سوپ جوبا مرغ, آموزش سوپ غلیظ با مرغ ,طرز تهیه سوپ رستورانی

طرز تهیه سوپ جو و مرغ 

ابتدا پیازهای مکعبی رو تا طلایی میشن سرخ میکنیم،تمام ادویه ها رو اضافه میکنیم و با پیازها تفت میدیم…
جو رو اضافه میکنیم و حدود پنج دقیقه با پیاز تفت میدیم(من جو رو یک ساعت قبل پخت خیس میکنم)…
دو پیمانه آبجوش میریزم و حدود نیم ساعت با شعله کم پخت میکنم…
در این زمان میتونید هویج و فلفل دلمه ای رو خرد کنید…
هویج رو اضافه کرده و دوباره زمان میدیم تا با جو بپزه…
کمی بعد از هویج فلفل دلمه ای رو اضافه کنید…
رب رو با کمی روغن جداگانه سرخ میکنم و بعد پخت کامل هویج اضافه میکنم،بعد گذشت پنج دقیقه سبزی و نمک و رشته رو میریزم…
مرغ ریش شده و آب مرغ رو همزمان میریزم…
بعد از قلقل کردن آخر کار آب لیموی تازه و زرشک رو اضًافه میکنیم…

تهیه سوپ جو و مرغ ,آموزش سوپ لعابدار وغلیظ, طرز تهیه سوپ جو و مرغ, آموزش سوپ جو لعابدار,مواد لازم سوپ جوبا مرغ, آموزش سوپ غلیظ با مرغ ,طرز تهیه سوپ رستورانی
#سوپ مون آماست☺️
گرم گرم میل کنید و با چند عدد جعفری و گشنیز تازه تزئین کنید و میل کنید که محشره👌

نوشته تهیه سوپ جو و مرغ آموزش سوپ لعابدار و غلیظ و خوشمزه اولین بار در ایران پاتوق پدیدار شد.

ارسال دیدگاه جدید

نظرات برای این مطلب بسته شده است.

Sorry, the comment form is closed at this time.

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.