برترین ها

طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی - برترین ها

--
  • تاریخ : ۵ام فروردین ۱۳۹۷
  • موضوع : دسته‌بندی نشده
  • بازدید : 31 views
  • نظرات : دیدگاه‌ها برای طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی بسته هستند

سالادها از پیش غذاهای فوق العاده هستند که همراه با غذا سرو می شوند. سالاد فصل، سالاد میگو، سالاد مرغ و… از جمله سالادهایی هستند که در انواع مختلف رژیمی، گیاهی و… تقسیم بندی می شوند. در طرز تهیه سالاد ذرت نیز مواد مختلف و مشترکی با سالاد سبزیجات وجود دارد و ذرت جزء مواد اصلی آن محسوب می شود.

مواد لازم

  • ذرت: ۲ عدد متوسط(۴۰۰ گرم ذرت)
  • پیاز: یک فنجان کوچک
  • پودر زیره: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر فلفل تند: یک چهارم قاشق چای خوری
  • گشنیز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • خیار: یک عدد کوچک تا متوسط
  • آب لیمو: یک دوم تا یک قاشق چای خوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد ذرت

در ابتدا برای شروع دستور تهیه سالاد ذرت، ۲ عدد ذرت متوسط سالم بردارید و پوست بکنید. ذرت ها را بعد از پوست کندن، به خوبی بشویید. در این مرحله از طرز تهیه سالاد ذرت, شروع به دانه کردن ذرت کنید. بهتر است برای این کار از چاقو استفاده کنید. به کمک یک چاقو ردیف اول ذرت را به حالت عمودی دانه کنید. بعد از این کار، دانه کردن قسمت های دیگر ذرت نیز به راحتی انجام می شود.

دانه کردن ذرت

دانه های بلال را در ظرف مناسبی بریزید.

بلال دانه شده

در ادامه یک فنجان پیازی که به روش خلالی خرد کرده اید را به دانه های ذرت اضافه کنید. در ادامه ی طرز تهیه سالاد ذرت, خیار را به شکل نیم دایره برش دهید. برش های خیار را به ظرف ذرت اضافه کنید. آن گاه یک قاشق گشنیز خرد شده را به ذرت اضافه کنید.

میکس ذرت و گشنیز

در نهایت بعد از هم زدن مواد، پودر زیره، فلفل و نمک را به مواد اضافه کنید.

مراحل تهیه سالاد ذرت

شما می توانید برای طعم بهتر و دلنشین سالاد، به آن آبلیمو اضافه کنید.

اضافه کردن بلال

در نهایت برای تهیه این سالاد میتوانید از سبزیجات متفاوتی استفاده کنید و طعم آن را به سالاد سبزیجات نزدیک کنید.

خواص ذرت

ذرت از دسته مواد غذایی است که بعد از گندم و برنج مهم ترین ماده غذایی بشر و دارای ویتامین ها گوناگونی چون ویتامین ب۱، ویتامین ث، ویتامین ب ۵، ویتامین آ، عناصر معدنی ضروری بدن مانند فسفر، منگنز و منیزیم است. همانطور که می دانید فرآورده های بسیاری از آن تولید و روانه بازار می شوند.

  • آنتی اکسیدان و ضد سرطان(به ویژه سرطان ریه)
  • ضد ویروس
  • کاهنده دردهای رماتیسمی
  • مقوی و محرک
  • کمک به درمان کاهش حافظه

امیدواریم با آگاهی از خواص ذرت تمایل به تهیه سالاد ذرت داشته باشید و این سالاد خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه بفرمایید و نوش جان کنید. در صورت تمایل با کلیک بر روی لینک از انواع سالاد در مجله اینترنتی آرگا دیدن فرمایید.

The post طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی appeared first on آرگا.

ارسال دیدگاه جدید

نظرات برای این مطلب بسته شده است.

Sorry, the comment form is closed at this time.

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.