تبلیغات
هنر سفره آرایی - طرز تهیه پلو قالبی
هنر سفره آرایی
 
آخرین مطالب
 
طرز تهیه پلو قالبی
4

طرز تهیه پلو قالبی

http://sarina-kian.persiangig.com/image/ashpazii/polo%20ghalebi.jpg

طرز تهیه پلو قالبی

در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه پلو قالبی را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این غذای خوشمزه و لذیذ را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعمش لذت ببرید. شما برای تهیه پلو قالبی بهتر است طبق دستور عمل کنید. تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.

مواد لازم برای برای 6 نفر:

برنج                     3 پیمانه (540 گرم)

روغن مایع             2 قاشق سوپخوری

آب مرغ                 چهار و نیم پیمانه

محلول زعفران       به میزان لازم

کره                     یک چهارو پیمانه (50 گرم)

خامه                   یک سوم پیمانه (83 گرم)

نمک                   به میزان لازم

پنیر                     یک پیمانه، رنده شده (125 گرم)

زرده ی                3 عدد
تخم مرغ

سینه ی مرغ        یک عدد خرد شده

نمک، فلفل،         به مقدار لازم
زردچوبه، ادویه
مخلوط، پودر تخم گشنیز

پیاز متوسط         یک عدد خلال شده

فلفل دلمه ای      2عدد خلال شده

آرد سوخاری        2 قاشق سوپخوری

کره                   2 قاشق سوپخوری، آب شده

 

طرز تهیه:

ابتدا برنج را با روغن مایع تفت دهید تا براق شود سپس آب مرغ و محلول زعفران، کره، خامه و نمک را اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و آب آن کشیده شود. سپس حرارت را کم کرده و برای 15 دقیقه روی حرارت کم نگهدارید سپس از روی حرارت برداشته و با پنیر رنده شده و زرده تخم مرغ زده شده مخلوط کنید. سینه ی مرغ خرد شده را تفت داده و ادویه های مورد نظر و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کنار بگذارید.

پیاز را تا حدی تفت دهید تا نرم و براق شود، سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده تفت دهید تا براق شود، مرغ تفت داده شده را با آن مخلوط کنید. قالب پاند کیک را چرب نموده و با آرد سوخاری پوشش دهید، یک قسمت از مایه برنج را درون ظرف بریزید و سطح روی آن را صاف کنید سپس یک قسمت از مخلوط تفت داده شده را روی آن پخش نمایید مجدداً این عمل را تکرار کنید تا آخرین مرحله که سطح روی آن را با مایه برنج بپوشانید سپس کره آب شده را روی سطح پلو بدهید و با در بسته داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 350 درجه ی فارنهایت یا 175 درجه ی سانتی گراد طبقه وسط برای یک ساعت و پانزده دقیقه قرار دهید یا روی شعله کم گار (با شعله پخش کن) قرار دهید تا آماده شود.

نکته:

1- این دستور دارای 3756 کیلوکالری انرژی، 479 گرم کربوهیدرات، 123گرم پروتئین و 150 گرم چربی می باشد.

2- پلوی فوق را هم می توانید بدون زرده ی تخم مرغ و پنیر رنده شده تهیه نمود که بسیار هم خوشمزه و دلچسب می باشد.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
زائرسرای قم دوشنبه 5 تیر 1396 04:34 ق.ظ
ســــلام !
وبلاگتون زیباست!
موفق باشید
foot pain arch چهارشنبه 31 خرداد 1396 09:48 ب.ظ
Hello there, You have performed an excellent job. I'll certainly digg it and individually suggest
to my friends. I am confident they will be benefited from this site.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
 
 
خرید بک لینک | خرید بک لینک