تبلیغات
هنر سفره آرایی - طرز تهیه موس خرما و رنگینک
هنر سفره آرایی
 
آخرین مطالب
 
طرز تهیه موس خرما و رنگینک


Image result for ‫موس خرما‬‎

 طرز تهیه موس خرما و رنگینک

در این پست سعی داریم از سری آموزش های آشپزی، طرز تهیه موس خرما و رنگینک را خدمت شما عزیزان همیشه همراه آموزش دهیم. می توانید این دسر خوشمزه و لذیذ را به راحتی و با آموزش ما درست کنید و در کنار خانواده خود از طعمش لذت ببرید. شما برای تهیه موس خرما و رنگینک بهتر است طبق دستور عمل کنید و در ابتدا طرز تهیه رنگینک را به شما آموزش می دهیم و در ادامه طرز تهیه موس خرما را به شما ارائه می دهیم. تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه رنگینک:

آرد سبوس دار(آرد نان سنگک)          250 گرم

روغن جامد                                   100گرم

پودر قند یا عسل                            4 قاشق سوپخوری

گردوی پودر شده                            150گرم

دارچین و هل پودر شده از هر کدام     1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه موس خرما:

شیر                   300 میلی لیتر

نشاسته ذرت       3/5 قاشق سوپخوری

عسل                 1/2پیمانه

آب                     1/4 پیمانه

پودر ژلاتین          2 قاشق سوپخوری

خرمای زرد          20 گرم

خرمای سیاه       500گرم

زعفران دم کرده   1/2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

آرد را مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا سرخ شود. روغن را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر آرد را همراه روغن سرخ کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. پس از 10 دقیقه هل، دارچین، پودر قند و گردوی پودر شده را اضافه و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید و بگذارید کاملا خنک شود. در صورت داغ بودن پودر قند ذوب می شود و کیفیت مطلوبی حاصل نخواهد شد.

الف) شیر، نشاسته، ذرت و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا آرد و شیر کاملا حل شود. عسل را اضافه کرده و مواد را روی حرارت بگذارید و مرتباً با همزن بزنید تا کرم غلیظی به دست آید. کرم باید کاملاً سفت باشد.

ب) برای تهیه ژلاتین یک چهارم پیمانه آب را در ظرق کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشد و آن را به صورت بن ماری (حرارت غیر مستقیم)روی بخار آب آماده کنید و ژلاتین را به کرم عسلی اضافه کرده و خوب هم بزنید.(هم ژلاتین و هم کرم عسلی باید ولرم باشند)حال خرمای زرد را هم پوره کنید و به مایه اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود. کف و دیواره قالب را ابتدا با نایلون محافظ و یا فویل و بعد با نیمه های خرما که با رنگینک پر شده، دور تا دور قالب تا لبه آن را با خرما بپوشانید و  روی خرماهای کف قالب را هم با رنگینک بپوشانید. کرم عسلی خنک را توی قالب و روی خرماها بریزید و آن را 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید، تا کاملاً خودش را ببندد. بعد در ظرف مورد نظر برگردانید و همراه با سس شکلات یا کارامل آن را سرو کنید.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
foot pain at night چهارشنبه 31 خرداد 1396 06:26 ب.ظ
Just what I was looking for, thanks for posting.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
 
 
خرید بک لینک | خرید بک لینک