تبلیغات
هنر سفره آرایی - طرز تهیه ژله میوه با تزئین سیب
هنر سفره آرایی
 
آخرین مطالب
 
طرز تهیه ژله میوه با تزئین سیب


Image result for ‫ژله‬‎

 

 

طرز تهیه ژله میوه با تزئین سیب

 

مواد لازم: 

آب انار یا آب پرتقال 5 لیوان

ژلاتین 7 ورق

شکر به اندازه دلخواه

سیب سفید 200 گرم

خامه 150 گرم

پودر قند 2 ثاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

ابتدا ژلاتین را خرد کرده در ظرف کوچکی بریزید . بعد مقداری آب جوش به حدی که روی ژلاتین را بگیرد ، در ژلاتین ریخته وظرف را روی بخار آب جوش قرار داده و گاهی آن را هم بزنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود.

سپس مقداری شکر در آب میوه ریخته و ظرف آب میوه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر حل شود . ژلاتین حل شده را نیز با آب میوه مخلوط کرده و مایه را در قالب ریخته و قالب را در یخچال بگذارید تا ژله بسته شود.

در صورت مصرف ژله آماده شده ، ژله را در ظرفی ریخته و دو لیوان نیز آب جوش روی آن ریخته و به هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل شود سپس یک لیوان آب سرد با آن مخلوط کنید.

در صورتی که ژله را حل کرده و در یخچال قرار دادید و بعد از مدتی بسته شد ، 2 الی 3 ورق ژلاتین را در آب جوش حل کرده با ژله مخلوط کنید تا به حد کافی بسته شود . در هر حال ژله ی حل شده ی آماده را در قالب ریخته و در یخچال بریزید تا بسته شود . سیب ها را نیز پوست کنده ، از قسمت دم یک دایره ی کوچک برداشته و داخل سیب را در حدی که تخمه و سمت سفت آن گرفته شود ، خالی کنید . بعد ظرفی را آب ریخته و کمی آبلیمو نیز به آن افزوده و سیب ها را در آب بیاندازید تا رنگ آ تیره نشود . تمام سیب ها را به همین طریق آماده نموده و بعد سی ها را از آب خارج کرده و سیب های آماده شده را در ظرفی که گنجایش یک ردیف سیب را داشته باشد بچینید.

سپس دو لیوان آب ، یک لیوان شکر ، آب لیمو داخل ظف بریزید و ظرف را روی حرارت کمی ملایم قرار داده و بگذارید سیب ها بپزد ولی له نشود و فرم خود را از دست ندهد . ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید سرد شود.

بعد خامه را با نصف قاشق چایی خوری وانیل در ظرف کوچکی ریخته و ظرف را نیز روی ظرف یخی قرار دهید . آب باید به حدی باشد که تا لبه ی قالب برسد ولی داخل قالب نگردد.

در ادامه ظرف زیبا و متناسب با ژله را روی دهانه ی قالب قرار داده و ژله را در ظرف برگردانید . بعد خامه را در قیف مخصوص ریخته و دور ژله را یک ردیف خامه به شکل گلی بریزید.

سیب ها را نیز در صافی بگذارید و وقتی آب آن گرفته شد به صورت منظم دور ژله بچینید . بعد روی هر سیب را یک گل خامه ریخته ، در صورت امکان با یک تکه کوچک و ظریف مربای سبز و یا قرمز یا نصف حلقه کیوی کنار خامه روی سیب را تزئین کنید.

برگرفته شده از کتاب : طرز تهیه انواع ترشی های خانگی

تالیف رقیه صفری



می توانید دیدگاه خود را بنویسید
foot pain heel پنجشنبه 1 تیر 1396 12:56 ق.ظ
Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there!
Cheers
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
 
 
خرید بک لینک | خرید بک لینک